Betingelser

Personoplysninger, data vi har om dig, og vores politik omkring brugen af det

Hos Owns ønsker vi at tilbyde vores kunder den bedste service og forudsætninger for at få en bolig finansieret via os. Jo bedre vi kender dig og dine behov, jo bedre kan vi hjælpe med den konkrete løsning.

Personhenførbare oplysninger der indsamles om dig via vores hjemmeside bruges til:

 • At skabe bedre kendskab til vores medlemmer og deres behov
 • Formidle og sende månedlige nyhedsbreve
 • Direkte kontakt (fx under/efter der er sket en reel handel med Owns)

Ikke-relaterbar data (data som ikke direkte kan føres tilbage til en bestemt person) der indsamles om dig via vores hjemmeside bruges til:

 • At skabe datagrundlag i form af markedsanalyser (fx hvor meget man i gennemsnit har opsparet pr. familie, købekraft pr. aldersgruppe, hvornår bestemte aldersgrupper ønsker at købe hus osv.)

Vi ønsker at passe på dine personoplysninger og derfor tages alle relevante forholdsregler.

Hvilke oplysninger af dig registrerer vi og hvordan bruges de?

Afhængigt af serviceydelsen (fx kreditgodkendelse) registrere og bruger vi forskellige type persondata. Personoplysninger er oplysninger du via vores hjemmeside eller direkte kontakt har givet os eller som du har givet samtykke til, at vi må registrere og bruge er:

 • Grundlæggende oplysninger: F.eks. Navn, efternavn, adresse eller kontaktoplysninger
 • Oplysninger om din økonomi: F.eks. penge sparet op, indkomst, gæld
 • Oplysninger om din uddannelse eller erhverv.
 • Oplysninger om din familie og din husstand: F.eks. samlede husstandsindkomst, ydelser mm.
 • Oplysninger ifm. med ønske om at købe hus:
  – Private opsparing (samlede sum)
  – Løbende opsparing
  – I hvilket postnummer du ønsker at købe hus
  – Hvornår du har planer om at købe hus
  – Hvad huset ca. må koste

Hvorfor registrere og bruger vi personoplysninger om dig

Owns registrerer og præsenterer informationer om dig for at kunne give dig den bedste service ift. den specifikke service. Under en evt. handel med Owns ønsker vi at have en tæt kontakt med dig, for at guide dig grundigt igennem de nødvendige trin i din købsproces for at få et bolig finansieret via os.

Det betyder at vi registrerer og bruger personoplysninger, når.

 • du har indgået en aftale med os
 • overvejer at bruge vores service
 • har givet samtykke til, at vi må bruge dine personoplysninger til et specifikt formål
 • lovgivningen kræver det fra os

Overblik over dine personoplysninger

Hos Owns har du altid et overblik over hvilke personoplysninger du har givet os.

 • Når du er logget ind på vores hjemmeside, kan du under din ”Profil” altid se hvilke ydelser du har tilmeldt dig, informationer og dokumenter du har sendt og evt. foretage ændringer, hvis der er sket forandringer i dit liv eller husstand.

Du kan altid online velkommen til at kontakte os hvis du mener, at vi har oplysninger om dig som ikke er korrekte. Vær venligst opmærksom på at visse oplysninger ikke kan slettes op til flere år af lovgivningsmæssige hensyn, selvom du ikke længere er kunde hos os.

Samtykke

Hver gang Owns kræver oplysninger fra dig gør vi dig opmærksom på, at du skal give samtykke til at vi må behandle dine oplysninger. Dette inkluderer, at vi også gerne må videregive data om dig til tredjepart (f.eks. vores samarbejdspartnere).

For eksempel kan vi bede dig om at give os dit samtykke når vi indsamler data om dine boligkøbs præferencer, herunder dokumentation omkring husstandens økonomi eller dokumentation ifm. en kreditvurdering.

OBS: Du kan til enhver tid kræve af Owns at få oplyst hvad du har givet samtykke til og/eller ændre ved eksisterende oplysninger du allerede har sendt til os. Dette gøre du ved at kontakte os på info@Owns.dk. Ved henvendelser af den type, svare vi typisk tilbage samme dag eller senest dagen efter din forespørgsel er modtaget.

Vi sælger ikke dine personoplysninger andre.

Slettehåndtering

Hos Owns gennemgås personlysninger med jævne mellemrum for at passe på dine data og for at opfylde de lovgivningsrammer der er sat.

 • Visse data skal gemmes og dermed ikke slettes op til flere år. Dette er lovbestemt og betyder at vi ikke må slette bestemt type data, selv hvis du efterspørger dette.
 • Andet data om dig, slettes løbende hvis det ikke skal bruges længere.
 • Owns sletter data når:
  – Data vurderes til at have tjent deres formål. Det kan evt. være ved indsamlet data som, blev brugt til at skabe et fundament for den videregående undersøgelse
  – Data vurderes til at være forældet og dermed ingen reel værdi har.
 • Fortryder du at have sendt data ind til os, kan du til enhver en tid skrive til info@Owns.dk og bede os om at slette oplysninger du har sendt.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om hvad du har givet samtykke til samt hvilke data om dig vi har gemt.